(Video) Vjedhje e rëndë në Xhaminë Hatunije në Prishtinë sot në Ditë Bajrami

Vjedhje e rëndë në Xhaminë “Hatunije” në Prishtinë sot me 22.08.2018 Ditë Bajrami.
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një nga xhamitë e qendrës në Prishtinë.
Kamerat kanë vëzhguar pamjet e një vjedhjeje të turpshme në këtë xhami.

Një përson duket qartë teksa hyn me një mjet pune dhe e thyen drynin e kasafortës ku grumbullohen paratë për mirëmbajtjen e xhamisë.

Vjedhja në objektet e besimit është vepër e rëndë penale në bazë të Kodit Penal.

Imami i kësaj xhamie Jahir Beqiri, ka bërë thirrje që sa më parë të ndalohet ky përson.

https://www.facebook.com/ramadan.avdullahu/videos_by