Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN ….