Receta që forcon eshtrat dhe rinon nyjet

Ekspertët thonë se qëndrimi i gabueshëm i trupit është njëri ndër shkaktarët kryesorë të dhembjeve në shpinë, të dhembjeve në nyja dhe në këmbë.Këto sëmundje shpesh mund të çojnë deri në komplikime të tjera. Receta në vijim forcon strukturën e eshtrave dhe e kthen funksionin normal të nyjave dhe gjunjëve.

PËRBËRËSIT:1 kg mjaltë, 10 lugë fara të lirit, 50 gram fara të kungullit, 5 lugë susam, 3 lugë rrush të tharë, 50 gram farash luledielli, 50 gram kokrra gruri, gjithçka duhet bërë, është që t’i kombinoni këta përbërës në një enë të madhe, t’i përzieni mirë e mirë dhe masën ta hudhni në një enë të qelqtë me kapak.

PËRDORIMI:Merreni nga një lugë të këtij përbërësi para mëngjesit dhe drekës. Kjo përzierje jo vetëm që i forcon eshtrat tuaj dhe muskujt e zemrës, por e përmirëson edhe elasticitetin e ligamenteve dhe tendinëve. Përpos kësaj, metabolizmi do t’ju përshpejtohet dukshëm.